Start Point

Naslovnica
Priopćenje vezano uz provedbu projekta tijekom pandemije COVID-19

Sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske u svrhu zaštite zdravlja svih zaposlenika,partnera, suradnika i korisnika programa, a kako bi ograničili širenje pandemije COVID-19 i ublažili njezine posljedice, sve grupne aktivnosti predviđene za mjesec ožujak i travanj neće se održati.

Prihvat novih korisnika u “Kuću na pola puta” trenutno neće biti moguć. I dalje smo u kontaktu s našim partnerima i suradnicima, projekt START POINT nastavljamo dalje, samo malo izmijenjenim rasporedom. Konstantno smo u telefonskom kontaktu s našim korisnicima, dostavljamo im hranu te sve ostale potrepštine kako bi se što manje izlagali riziku.

Oni ovaj period koriste izuzetno kvalitetno. Rade na svojim individualnim planovima, čitaju i uče o stvarima koje ih interesiraju i koje bi im mogle koristiti u budućnosti. Posvetili su se održavanju dvorišta i okućnice, otkrivaju nove talente (kuhanje, obrada drveta…). Tu su jedan za drugoga, a mi smo tu za njih kako bismo im maksimalno olakšali ovaj period u kojem se osjećaju ponovno zatvorenima.

Želimo svima dobro zdravlje, uspjeh i skori nastavak normalnog i uobičajenog funkcioniranja.

Projektni tim START POINT-a

www.strukturnifondovi.hr
www.esf.hr
Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Sadržaj mrežne stranice isključiva je odgovornost Udruge PET PLUS
Izradu mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.